Vrijdag 11 december 2015 is de feestelijke opening van de Wensput in Laurens De Elf Ranken. Alle cliënten van de locatie waar de Wensput zich bevindt, krijgen de kans om hun hartenwens op een speciale wensmunt te schrijven en in de Wensput te gooien.


Het idee voor "De Wensput" is door het personeel van Laurens naar voren gebracht om iets voor en met de bewoners te doen: Bewoners bij Laurens hadden vaak onvervulde wensen en niet meer het uitzicht dat ze ooit nog uit zouden komen. Nu mogen zij een hartenwens op een wensmunt schrijven en deponeren in de Wensput, waarna het wensteam (vrijwilligers, waaronder personeel) aan de slag gaat. Alle wensen worden serieus in behandeling geno-men en, zo mogelijk, gerealiseerd. KLIK HIER 
Zo heeft de Wensput gestaan op de locaties “Dijkveld”, “Aesopus”, “Maasveld” en “Simeon & Anna” en is een aantal bijzondere wensen reeds in vervulling gegaan, zoals voor het eerst in jaren een bezoek brengen aan een dochter, paardrijden ( minder- validiteit maakte dat dit niet zonder meer uitvoerbaar was), het verlangen naar een dagje “Den Bosch” voor moeder en een ernstig zieke zoon. Het is dankbaar werk, wat zonder sponsor onmogelijk is uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

 


Afronding van de Wensput.

  • Na een jaar met mooie resultaten gaan we de Wensput afronden.
  • Er is een aantal bijzondere wensen in vervulling gegaan. Een greep uit de vervulde wensen:
  • Via een skypeverbinding voor het eerst je kleindochter zien in Amerika,
  • Een dagje “Den Bosch” voor moeder en een ernstig zieke zoon,
  • Het tot stand brengen van een ontmoeting met Dirk Kuyt, aanvoeder van Feyenoord.
  • Nog een keer de zee zien.
  • Een bezoek brengen aan het Zuidpleintheater.
  • Een lunchafspraak bij Hotel van der Valk, geheel gesponsord.

Het idee voor "De Wensput" is door het personeel van Laurens naar voren gebracht om iets voor en met de bewoners te doen. Alle wensen werden serieus in behandeling genomen en, zo mogelijk, gerealiseerd. De cliënten zijn hiermee erg enthousiast bezig, maar ook verzorgenden, activiteitenbegeleiders, geestelijke verzorgers en vrijwilligers.

Het is dankbaar werk, dat zonder sponsor vrijwel onmogelijk is uit te voeren. Wij danken dan ook alle sponsoren voor hun spontane medewerking.
En ook alle vrijwilligers dank voor hun bereidwillige hulp.