Elly Groenveld, de secretaris, had de expositie in het gemeentehuis gezien en bedacht dat het ook heel leuk zou zijn om de portretten van onze koning en koningin aan de cliënten te laten zien. Ze vindt het belangrijk om de buitenwereld naar binnen te halen.

En dit is gelukt en daarmee is een reizende expositie geboren. De opening is verricht door mevr. A. van Nes-Slotboom in aanwezigheid van belangstellenden.
De kleine kunstexpositie van ons Koningshuis gemaakt door de Barendrechtse Annemiek den Boer en Yolande Jongenotter, die de afgelopen weken in het gemeentehuis te bezichtigen was, is vanaf dinsdag 13 mei 2014te zien van het Zorgcentrum Laurens De Elf Ranken in Barendrecht. De schilderijen van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Maxima met een afmeting van 80 x 80 cm staan zijn opgesteld in de hal van De Elf Ranken, Middeldijkerplein 28 2993 DL Barendrecht.koningshuis2
Yolande en Annemiek hebben beiden ieder op hun eigen manier en in hun eigen stijl het Koningspaar geschilderd. Gezien de reacties van de bezoekers in het gemeentehuis is dit uitstekend gelukt.
De schilderijen zijn tot 10 juni 2014 vrij te bezichtigen.