Wensput nu ook in Laurens De Elf Ranken.


wensputStichting “Vrienden van de Elf Ranken “ starten nieuw project.In het Grand Café werd vrijdag 11 december 2015 de Wensput feestelijk geopend door Christian Broersen, specialist ouderengeneeskunde bij Laurens De Elf Ranken. Het geheel werd muzikaal omlijst door de band “City Sligt”. Na de opening kon de eerste wens in de Wensput gegooid worden. Alle cliënten van de locatie waar de Wensput zich bevindt, krijgen de kans om hun hartenwens op een speciale wensmunt te schrijven. Het idee voor "De Wensput" is door het personeel van Laurens naar voren gebracht om iets voor en met de bewoners te doen. Alle wensen worden serieus in behandeling genomen en, zo mogelijk, gerealiseerd. De cliënten zijn hier erg enthousiast mee bezig, maar ook verzorgenden, activiteitenbegeleiders, geestelijke verzorgers en vrijwilligers.

Dhr. van Houwelingen, bewoner van de Elf Ranken, werpt de eerste wensmunt in de put.
wensputhouwelingenIn de afgelopen maanden zijn onze medewerkers druk bezig geweest met de wensen van de cliënten.
Hieronder staat een paar wensen die vervuld zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Gerealiseerd zijn o.a. het bijwonen van een benefietwedstrijd ten behoeve van de Hartstichting, gespeeld tussen Feyenoord en Sparta. Deze bewoner heeft hiervan genoten, zat met sjaal om zijn hoofd in de rolstoel op de tribune.

wensputfeyenoord

Een cliënt met haar twee dochters werd uitgenodigd uit eten te gaan bij het Van der Valkrestaurant in Ridderkerk. De moeder wilde heel graag haar dochters nog eens verrassen.

wensputvalk
Deze bewoner wilde graag nog eens naar het Oude Luxor theater en is toen door het theater uitgenodigd om een optreden van “Het Groot niet te Vermijden” dansorkest bij te wonen.

wensputluxor
Het is dankbaar werk, wat zonder sponsor onmogelijk is uit te voeren.

De Wensput is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Dignus, “Stichting Vrienden van Antonius” en “Stichting Vrienden van De Elf Ranken”.
U kunt ons blij maken met een donatie voor dit, of een ander project.
U kunt storten op ING rekening NL24INGB0002268806
T.n.v. Stichting Vrienden van De Elf Ranken, Middeldijkerplein 28, 2993 DL Barendrecht.
RSIN- fiscaal nummer: 008555394