27 aug 2021

Op 6 september is Elly Groenveld, secretaris van stichting Vrienden van De Elf Ranken, maar liefst 12,5 jaar vrijwilliger!
Dat moment laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom werd Elly op dinsdag 24 augustus verrast door Elly van Vliet met een prachtige bos bloemen, een mooie schaal in de vorm van een hart (van Artihove) en een zilveren lepeltje, met de tekst “Als kroon op al het werk”.
De schaal werd samen met lekkere toastjes etc. aan Elly overhandigd tijdens een informeel overleg, met een afvaardiging van de Vrienden.

Elly was zeer verrast.

Bron: De Rankenexpress

---

22 juli 2021

Stichting Kroeldekens Vreewijk heeft de bewoners aangenaam verrast door het aanbieden van mooie, door vrijwilligers gehaakte spreien, bestemd voor de afdeling. Het was een feest om te zien al die prachtige kleuren.Aanbieden waardecheque Stichting Kroeldekens 3

Stichting Vrienden van De Elf Ranken wil  Stichting Kroeldekens Vreewijk met een gift ondersteunen, zodat zij weer bolletjes wol kan kopen. Op het mooie balkon van Somatiek 3 nam Minousche Veerman de gift namens de Stichting op symbolische wijze in ontvangst.

----

14 september 2020

Opening kunstgrasveld

Vrijdag 28 augustus is het nieuwe kunstgrasveld in één van de binnentuinen van De Elf Ranken officieel geopend. Deze opening stond al eerder gepland dit jaar, maar corona gooide helaas roet in het eten. 
In februari is het ‘mosveldje’ van echt gras vervangen door mooi nieuw kunstgras. Zo kunnen de bewoners nu heerlijk in de schaduw zitten onder de platanen.
Dit initiatief is mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit onze stichting.

-----

19 februari 2020

Gerealiseerd project: Kunstgras voor binnentuin wijk 1 (Reling 3, 5, 7, 9 en 23):

Kunstgras wijk 1 met BrodyOm ook rolstoelbewoners meer gebruik te laten maken van de binnentuin van wijk 1, is het stukje “mossig” gras vervangen door een goed toegankelijke ondergrond met kunstgras. De bewoners kunnen nu genieten van de natuurlijke schaduw van de aanwezige dak-platanen. Door het corona- virus en de onzekere tijd waarin wij nu leven, zal de officiële opening nu nog niet plaatsvinden. Zodra dit wel mogelijk is, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.