6 mei 2023

 

50 jaar 
De 11 Ranken

Wij feliciteren alle medewerkers van harte met dit Gouden jubileum5 apr 2023

Onze Stichting mocht een mooie gift ontvangen van de Carnisse Haven kerk te Barendrecht: de opbrengst van de collecten die bij de sobere maaltijden in de veertigdagentijd zijn gehouden.

Dankzij een mooie gift eropuit!

30 nov 2022

Met de bewoners van team 4 hebben we een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Halsteren.
Vol bewondering kijken de bewoners van Reling 25, 27 en 29 naar het werk wat medewerkers en
vrijwilligers hebben verricht om de kerstmarkt tot een ware trekpleister te maken.

20 april 2022

 

Woensdag 20 april zijn in verpleeghuis De Elf Ranken twee nieuw bestickerde binnendeuren officieel geopend. Cees Versendaal, voorzitter van de Stichting, opende samen met een bewoner de nieuwe deuren door symbolisch een lint door te knippen. Daarna was er een gezellig samenzijn, waarbij een lekker advocaatje met slagroom niet mocht ontbreken. De toegangsdeuren van de afdelingen waar bewoners met dementie wonen, zijn nu verhuld door middel van verschillende landschappen.

28 jan 2022

Het nieuwe spaardoel is het bestickeren van voordeuren op de gesloten afdeling en een aantal andere deuren. Enkele voorbeelden hiervan ziet u op bijgaande foto’s.

Spaart u met ons mee? Dankzij uw giften kunnen “De Vrienden” weer mooie projecten realiseren voor onze bewoners. Meer weten over de Stichting en alle projecten die zij al voor De Elf Ranken gerealiseerd hebben? Klik dan hier