Afdrukken

Een mijlpaal om even bij stil te staan! 

 

Dit hebben wij op feestelijke wijze samen met de bewoners van De Elf Ranken op       1 april gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de middag geopend door voorzitter Cees Versendaal. De geschiedenis van De Elf Ranken en de Stichting Vrienden kwam aan bod en er was voor geïnteresseerden een rondleiding door het huis. De bewoners van het huis werden getrakteerd op een heerlijke High Tea. Al met al een gezellige middag voor alle donateurs, oud bestuursleden en overige belangstellenden. 

  

Foto: Net voor de onthulling van de SilverFit Alois.

 

Op deze dag werd ook de Silverfit Alois onthuld. De Elf Ranken is de eerste locatie van Laurens die dit apparaat in bezit heeft. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie waarbij op een interactieve manier (vergelijkend met de Wii) een koppeling tussen bewegen en beeld gemaakt wordt.

 

 

De Stichting Dignus vrienden van Antonius en De Stichting Vrienden van De Elf Ranken bieden de SilverFit Alois gezamenlijk aan. Inge van der Keur teamleidster behandeldienst geeft hierna een demonstratie van de Silverfit voor de aanwezigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur wordt in de bloemetjes gezet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oud voorzitter Dhr. Los

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De High- tea op de afdeling.